fotolijn

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ug110740/domains/scoutingbruinisse.nl/public_html/modules/mod_jf_mobilemenu/helper.php on line 79

Welpen Meiden (7-11)

Welkom op de pagina van de  welpen meiden. Wij zijn meiden van 7 tot 11 jaar die elke zaterdag van 13.30 tot 15.30 bij elkaar komen om allemaal leuke dingen te doen.

We beleven de mooiste avonturen in de jungle samen met Shanti een meisje wat in het mensendorp aan de rand van de Jungle woont. Soms maken we lekkere hapjes met Baloe de Beer of we gaan de natuur in met Hathi de Olifant. Ook roosteren we marshmallows boven een kampvuur,  doen een speurtocht of een sluipspel of knutselen we iets met Mor de Pauw.

Een paar keer per jaar hebben we een weekendkampje. Dan slapen we een nacht op het clubhuis. Soms gaan we ook een hele week op zomerkamp in de vakantie. Dan logeren we in een ander clubhuis en spelen een hele week in een ander thema.

Lijkt dit je leuk en wil je ook eens komen kijken of de welpen meiden wat voor jou zijn.Kijk dan eens onder het kopje 'Lid Worden'.